alatnica-bokan-logo-300
ŠTA NAS RAZLIKUJE OD KONKURENTSKIH FIRMI?

ISKUSTVO I ZNANJE

POUZDAN PARTNER

Tri decenije iskustva i velika referentna lista odlikuje naše poslovanje pouzdanošću i sigurnošću!

PROVEREN KVALITET

Svim poslovnim partnerima garantujemo visok kvalitet proizvoda, tačnost i brzinu isporuke.

PROFESIONALAN KADAR

Naš tim inžinjera koji se svakim danom usavršava uvek ima rešenje za sve Vaše zahteve i izazove.

ALATNICA BOKAN R&M mašinska obrada!

Alatnica Bokan R&M d.o.o. je osnovana 1989. godine u mestu Futog pored Novog Sada gde se razvijala u veliku metalo prerađivačku radnju za izradu alata za vulkanizaciju gume što je i sama počela da proizvodi.

Na tom polju ostvareni su veliki uspesi dokazani Zvaničnim patentima koji se danas upotrebljavaju u širokoj primeni proizvodnje. Pored kompletne mašinske obrade posedujemo termičku obradu kao i indukciono površinsko kaljenje delova, takodje bavimo se i vulkanizacijom razne tehničke robe.

www.alatnica-bokan.com

U našem pogonu posedujemo preko pedeset mašina sa kojima završavamo sve vrste poslova bez podusluga drugih firmi,  

ALATNICA BOKAN R&M sečenje vodenim mlazom!

Od 2012. proširuje se sektorom za sečenje vodenim mlazom. Primena mašine je skoro neograničena jer može da seče sve vrste materijala i ne postoje ograničenja u obliku. Praktično sve što može da se nacrta može da se i izreže.

Danas smo u mogućnosti da izađemo u susret svim zahtevima naših klijenata za sečenje vodenim mlazom od pojedinačnih delova do serijske proizvodnje. Naša usluga vodenog rezanja materijala kao rezultat daje neverovatne oblike, pruža visoku preciznost i kvalitet reza, smanjuje troškove u proizvodnji i struktura materijala se ne menja.

Alatnica BOKAN d.o.o. za cilj ima da nastavi sa ulaganjem u nove tehnologije, stalno usavršavanje stručanog kadra i opravdamo dosadašnje liderstvo u oblasti razvoja, proizvodnje i plasmana svojih usluga i proizvoda kao što smo do sada radili.

O našem kvalitetu proizvodnje garantujemo politikom kvaliteta koja je naglašena u standardizaciji proizvoda i ozvaničena ISO Standardom 9001-2000.